Gyógyszerész akkreditált képzés

A gyógyszerészek részére GYOFTEX portálon publikált, szabadon választható eLearning akkreditált továbbképzésünk is elérhető.

 

A GYOFTEX képzés több modulból álló tananyag, amely részletes és interaktív módon tartalmazza az eRecept modul működését, jogszabályi vonatkozását és hátterét, valamint a jövőbeni fejlesztések irányait. Ezeken felül bemutatásra kerülnek még az Önrendelkezésre, valamint a Képviseleti jogosultságra vonatkozó információk és tudnivalók is..


Az eLearning tananyag elsajátítása mellett szükséges egy jelenléti oktatáson való részvétel és egy teszt sikeres kitöltése a 20 pont megszerzéséhez.

 

A sikeres pontszerzés lépései:
 

  • Jelentkezés leadása a GYOFTEX  felületen (Tanfolyamok-Akkreditált tanfolyamok- „Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) Aktualitásokkal frissített tanfolyam”)
  • Jelentkezés után visszaigazoló e-mailt küldünk a megadott e-mail címre
  • ILIAS felületre történő regisztráció és belépés (ehhez kapcsolódó útmutató a visszaigazoló e-mailben található)
  • Belépés után az gyógyszerészeknek szóló képzés kiválasztása az ILIAS felület Tudástár menüjében: „EESZT bemutatása gyógyszerészeknek" képzés: ILIAS
  • A jelentkezési lap kitöltése a képzési felületen (ILIAS)
  • A képzésen belül található tananyagok áttanulmányozása, elsajátítása
  • A képzésen belül található „Teszt - eLearning” sikeres teljesítése
  • Sikeres teljesítéskor a GYOFTEX portálon és a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben rögzítjük a képzésért járó 20 továbbképzési pontot.

 

A folyamatosan bővülő eLearning kínálattal az EESZT Oktatási csoportjának célja, hogy a gyógyszerészek hiteles forrásból értesülhessenek a fejlesztésekről, valamint az egyes modulok működésével kapcsolatos kérdéseikre gyors és pontos választ kaphassanak a tananyagok elsajátítása és a jelenléti órákon való részvétel útján.

 

 

További információért vagy kérdés esetén kérjük, keresse bizalommal az ESZFK Ügyfélszolgálat kollégáit az alábbi elérhetőségeink bármelyikén: +36 1 920 1050 vagy a kepzes@eszfk.hu e-mail címen.