Orvosi akkreditált képzés

 

Az orvosok részére OFTEX portálon publikált, szabadon választható eLearning akkreditált továbbképzésünk is elérhető.

 

Az OFTEX képzés több modulból álló tananyag, amely részletes és interaktív módon tartalmazza az eRecept, eProfil, eBeutaló és az eKatalógus modulok működését, jogszabályi vonatkozását és hátterét, valamint a jövőbeni fejlesztések irányait. Ezeken felül bemutatásra kerülnek még az Egészségügyi Dokumentumokra (EHR), Digitális Önrendelkezésre valamint a Képviseleti jogosultságra vonatkozó információk és tudnivalók is.

 

A sikeres pontszerzés lépései:
 

  • Jelentkezés leadása az OFTEX felületen (Tanfolyamok-Akkreditált tanfolyamok- „Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) e-learning”)
  • Jelentkezés után visszaigazoló e-mailt küldünk a megadott e-mail címre
  • ILIAS felületre történő regisztráció és belépés (ehhez kapcsolódó útmutató a visszaigazoló e-mailben található)
  • Belépés után az OFTEX képzés kiválasztása az ILIAS felület Tudástár menüjében: „Az ORVOSOKNAK/GYÓGYSZERÉSZEKNEK szóló "EESZT általános bemutatása" képzés: https://kepzes.office.eeszt.gov.hu/goto_eeszt_cat_806.html
  • A képzésen belül található tananyagok áttanulmányozása, elsajátítása
  • A képzésen belül található „OFTEX/GYOFTEX képzés Teszt” sikeres teljesítése
  • Sikeres teljesítéskor az OFTEX portálon rögzítjük a képzésért járó 8 továbbképzési pontot

 

A folyamatosan bővülő eLearning kínálattal az Országos Kórházi Főigazgatóság EESZT Oktatási csoportjának célja, hogy az orvosok hiteles forrásból értesülhessenek a fejlesztésekről, valamint az egyes modulok működésével kapcsolatos kérdéseikre gyors és pontos választ kaphassanak a tananyagok elsajátítása útján.

 

A tananyag elsajátítása szabadon választott egészségügyi továbbképzés keretében történik. A sikeres pontszerzéshez elengedhetetlen a megfelelő kurzusra leadott jelentkezés (Az ORVOSOKNAK/GYÓGYSZERÉSZEKNEK szóló "EESZT általános bemutatása" képzés”) https://kepzes.office.eeszt.gov.hu oldalon, valamint a képzéshez tartozó teszt legalább 65%-os teljesítése. Az említett feltételek teljesülése esetén minden résztvevő számára rögzítésre kerül az OFTEX portálon a továbbképzésért járó 8 szabadon választható kreditpont.

 

 

További információért vagy kérdés esetén kérjük, keresse bizalommal az EESZT kollégáit az alábbi elérhetőségeink bármelyikén: +36 30 688-0037 vagy a kepzes.eeszt@okfo.gov.hu e-mail címen.