EESZT kompatibilis medikai rendszerek

Az EESZT csatlakozásra kizárólag az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) mint EESZT működtető által engedélyezett szoftver használható. Az EESZT csatlakozásra használt informatikai rendszereket az OKFŐ engedélyezi, illetve ellenőrzi. Ennek keretében az OKFŐ kizárólag azt az informatikai rendszert engedélyezi EESZT csatlakozásra használható informatikai rendszerként, amely eleget tesz a jogszabályokban foglalt követelményeknek.

Az informatikai rendszer továbbfejlesztése, verzióváltása, vagy az EESZT csatlakozás műszaki követelményeinek változása esetén az informatikai rendszer szolgáltatója köteles gondoskodni a jogszabályokban meghatározott engedélyezési követelmények folyamatos teljesítéséről.  

Amennyiben a szoftver nem felel meg az engedélyezéshez szükséges feltételeknek, a szoftver engedélyét az OKFŐ visszavonhatja.

Folyamatosan frissülő táblázatunkban megtekintheti, mely medikai rendszerek rendelkeznek EESZT-kompatibilis szoftververzióval. Amennyiben Ön csak bizonyos rendszertípusokat szolgáltató fejlesztő cégek termékeire kíváncsi, a táblázat felett elhelyezkedő szűrőmezőkre kattintva tudja lekérdezni az Ön számára releváns információkat.

 

A táblázat utolsó oszlopa tartalmazza azokat az extra funkciókat, melyek az EESZT csatlakozás kötelező követelményein kívül beépítésre kerültek az adott medikai szoftverbe.

 

További információkért, kérjük, keresse fel a kiválasztott rendszerszállítókat, vagy forduljon kollégáinkhoz bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

helpdesk@eszfk.hu

+36 1 920 1050-es számon

(H-CS: 8:00-16:30 és P: 8:00-13:30).

 

 

 

Ellátás típusok
Közforgalmú gyógyszertári tevékenység
eGYSE kiadási tevékenység
Finanszírozási típusok
Alkalmasság közfinanszírozott tevékenység támogatására
Alkalmasság közfinanszírozott és nem közfinanszírozott tevékenység együttes támogatására

Frissítve: 2023.06.20 11:10