Szakdolgozói és orvosi akkreditált képzések

A rendszer működésének elsajátításához az EESZT fenntartója olyan képzési felületet biztosít, mely könnyen és gyorsan elsajátíthatóvá teszi a legfontosabb alapismereteket. Az EESZT Felhasználói Tájékoztató mellett az eeszt.aeek.hu felületen érhetőek el az EESZT fejlesztése során kialakított modulokat bemutató tananyagok. Ide kerülnek feltöltésre továbbá az intézményi rendszerek EESZT-kompatibilis szoftververzióit bemutató felhasználói segédletek is.

 

A modulokat bemutató tananyagokból részletesen megismerhető az eRecept, eProfil, eBeutaló és az eKatalógus modulok működése, jogszabályi háttere és fejlesztési irányai.  Elérhetőek továbbá az Egészségügyi Dokumentumok (EHR) modult bemutató tananyagon túl, a Digitális Önrendelkezés működését, valamint a Képviseleti jogosultság részleteit taglaló tananyagok is. Folyamatosan bővülő eLearning kínálattal az EESZT működtetőjének célja, hogy az egészségügyi dolgozók hiteles forrásból értesülhessenek a fejlesztésekről és az egyes modulok működésével kapcsolatos kérdéseikre gyors és pontos választ kaphassanak a tananyagok elsajátítása után.

 

A felhasználóknak lehetősége van arra is, hogy a tananyagok elsajátítását egészségügyi továbbképzés keretében végezzék el. Ennek feltétele, hogy a saját szakmájukhoz kapcsolódó képzési rendszerben válasszák ki az EESZT fenntartója által biztosított ingyenes eLearning alapú akkreditált képzést. Így a tananyagok elsajátítása után letett sikeres vizsgát követően kreditpontok szerezhetők az EESZT tananyagok elvégzésével.

 

A jelenleg elérhető ingyenes képzéseink részletei az alábbi linkre kattintva érhetőek el.

 

További információért vagy kérdés esetén, kérjük keresse az EESZT Kontakt Centerének kollégáit bizalommal!

Elérhetőségeik:

Telefon: +36 1 920 1050

Email: helpdesk.eeszt@okfo.gov.hu