Orvosi akkreditált képzés

Az orvosok részére OFTEX portálon publikált, szabadon választható eLearning akkreditált továbbképzésünk is elérhető.

 

Az OFTEX képzés több modulból álló tananyag, amely részletes és interaktív módon tartalmazza az eRecept, eProfil, eBeutaló és az eKatalógus modulok működését, jogszabályi vonatkozását és hátterét, valamint a jövőbeni fejlesztések irányait. Ezeken felül bemutatásra kerülnek még az Egészségügyi Dokumentumokra (EHR), Digitális Önrendelkezésre valamint a Képviseleti jogosultságra vonatkozó információk és tudnivalók is.


Az eLearning tananyag elsajátítása mellett szükséges egy jelenléti oktatáson való részvétel és egy teszt sikeres kitöltése a 20 pont megszerzéséhez.
 

A sikeres pontszerzés lépései:
 

  • Jelentkezés leadása az OFTEX felületen (Tanfolyamok-Akkreditált tanfolyamok - „Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) - Aktualitásokkal frissített tanfolyam”)
  • Jelentkezés után visszaigazoló e-mailt küldünk a megadott e-mail címre
  • ILIAS felületre történő regisztráció és belépés (ehhez kapcsolódó útmutató a visszaigazoló e-mailben található)
  • Belépés után az orvosoknak szóló képzés kiválasztása az ILIAS felület Tudástár menüjében: "EESZT általános bemutatása orvosoknak" képzés: ILIAS
  • A jelentkezési lap kitöltése a képzési felületen (ILIAS)
  • A képzésen belül található tananyagok áttanulmányozása, elsajátítása
  • A képzésen belül található „Teszt - eLearning” sikeres teljesítése
  • Sikeres teljesítéskor az OFTEX portálon és a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben rögzítjük a képzésért járó 20 továbbképzési pontot

 

A folyamatosan bővülő eLearning kínálattal az EESZT Oktatási csoportjának célja, hogy az orvosok hiteles forrásból értesülhessenek a fejlesztésekről, valamint az egyes modulok működésével kapcsolatos kérdéseikre gyors és pontos választ kaphassanak a tananyagok elsajátítása és a jelenléti órákon való részvétel útján.

 

 

További információért vagy kérdés esetén kérjük, keresse bizalommal az ESZFK Ügyfélszolgálat kollégáit az alábbi elérhetőségeink bármelyikén: +36 1 920 1050 vagy a kepzes@eszfk.hu e-mail címen.