Ágazati rendszerek oktatása

 

miniHIS oktatások

 

A miniHIS medikai rendszer iránt érdeklődő háziorvosok és asszisztensek számára, az Egészséginformatikai Szolgáltató és Fejlesztési Központ (ESZFK) oktatást biztosít, eLearning és távoktatás formájában is. Az oktatások tematikája lefedi a miniHIS funkcionalitását és használatát. Az ingyenes miniHIS tananyagok az ESZFK oktatási felületén érhetők el:

 

A miniHIS oktatás akkreditált továbbképzésként végezhető el.

 


miniHIS eLearning képzés:
 

A miniHIS eLearning tananyag helyszíntől, időponttól függetlenül elérhető a képzésben résztvevők számára. A hagyományos eLearning tartalom mellett, a tananyag narrált képernyővideókat, szoftveszimulációkat, illetve letölthető PDF dokumetumokat is tartalmaz. A tananyag átadására az ESZFK képzési felülete szolgál. Az eLearning oktatási anyag elvégzése után a felmerült kérdések tisztázására az ESZFK konzultációs lehetőséget biztosít, amelyre szintén az ESZFK oktatási felületén lehet jelentkezni a megadott időpont kiválasztásával.

 

A tananyag hossza 135 perc, a könnyebb feldolgozhatóság érdekében modulokra van osztva.
 

miniHIS oktatás orvosok részére

miniHIS oktatás egészségügyi szakdolgozók részére

 

miniHIS távoktatás


A miniHIS medikai rendszer oktatásának ezt a típusát az ESZFK szakértői tartják. A fél napos online képzés során, a jelentkezők elsajátítják a miniHIS rendszer használatát és megismerkednek a program funkcióival. Az online oktatás során átadott tananyag a könnyebb feldolgozhatóság érdekében modulokra van osztva. Az ESZFK oktatói kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy közérthetően mutassák be a miniHIS rendszer működését. Jelentkezni az ESZFK képzési felületén lehet, a megadott oktatási időpont kiválasztásával.

 

Vizsga


A kiállított pontigazolás feltétele a miniHIS képzést követő sikeres vizsga, melyre az ESZFK oktatási felülete szolgál.


A vizsga elvégzésére 90 perc áll rendelkezésre. A rendszer 100 kérdésből véletlenszerűen 40 kérdést tesz fel, a sikeres teljesítéshez a vizsgázónak 21 helyes válaszra, vagyis 51%-ra van szüksége. A vizsga végén a rendszer azonnal értékeli a megoldást, és jelzi az elért eredményt. Sikertelen vizsga esetén további 2 alkalommal lehetőség van az ismétlésre.


További információért, vagy kérdés esetén kérjük, keresse bizalommal az ESZFK Oktatási osztály kollégáit a +36 30 119 0195 telefonszámon, vagy a kepzes@eszfk.hu e-mail címen.


 

Ápolástámogató rendszer (ÁTR) oktatásEgészségügyi szakdolgozók számára eLearning formában érhető el az ÁTR képzés. A tematika lefedi az Ápolástámogató rendszer használatát. Az ÁTR oktatás akkreditált továbbképzésként végezhető el. Az ingyenes ÁTR tananyagok az ESZFK oktatási felületén érhetők el.

 

Az ESZFK szakdolgozóknak kínált, 20 pontra akkreditált ÁTR eLearning tananyagát több ezren végezték már el. A képzés része a jelenléti oktatáson való részvétel és a vizsga is.ÁTR eLearning képzés


Az ÁTR eLearning tananyag helyszíntől, időponttól függetlenül elérhető a képzésben résztvevők számára. A hagyományos eLearning tartalom mellett, a tananyag narrált képernyővideókat, szoftverszimulációkat tartalmaz. A tananyag átadására az ESZFK képzési felülete szolgál. A tananyag hossza 140 perc és a könnyebb feldolgozhatóság érdekében modulokra van osztva.