Felhasználói alapképzés

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) által fejlesztett Felhasználói alapképzéssel az EESZT rendszer működési alapelvei könnyen és gyorsan elsajátíthatók.

A https://kepzes.office.eeszt.gov.hu oldalon elérhető EESZT Felhasználói Tájékoztató elsajátítása feltétele annak, hogy a felhasználók aktiválják magukat az EESZT rendszerben.
 


Fontos, hogy a felhasználói alapképzés nem pontszerző tanfolyam, azonban elvégzése kötelező az EESZT rendszer használatához.
 Amennyiben Ön egészségügyi szakdolgozó és ingyenes, szabadon választható továbbképzést keres a Szakdolgozóknak szóló akkreditált továbbképzéseink közül választhat szakmacsoport szerint.

Ha orvos és gyógyszerész szakképesítéssel rendelkezik az OrvosoknakGyógyszerészeknek szóló, ingyenes, szabadon választható továbbképzéseink közül választhat.

A Felhasználói alapképzés eLearning formában érhető el, melyhez letölthető oktatási segédlet is tartozik. Ezek átolvasása után egy 10 kérdéses tesztsor segítségével kerül leellenőrzésre a megszerzett tudás. 


A képzés elvégzése egyéni tempóban történik, bármikor megszakítható és később újra belépve folytatható. A tesztsor kitöltésére 30 perc áll rendelkezésre, legalább 7 jó választ kell adni, sikertelen kitöltés esetén pedig még kétszer lehet próbálkozni.


Abban az esetben, ha Ön több helyen is dolgozik, vagy helyettesít, természetesen csak egyszer kell elvégeznie a vizsgát.

A belépéshez szükséges információk a https://kepzes.office.eeszt.gov.hu oldalon elérhetőek.


Sikeres vizsga esetén a csatlakozott intézmény EESZT- felhasználó dolgozója aktiválhatja magát az Ágazati portál felületén, ami szükséges ahhoz, hogy beléphessen a Térbe akár az EESZT- kompatibilis medikai rendszeren keresztül, akár a webes felületen.További információ vagy kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a kepzes@eszfk.hu e-mail címen.