Felhasználói alapismeretek (nem pontszerző)

 

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) üzemeltetői által fejlesztett Felhasználói alapképzéssel az EESZT rendszer működési alapelvei könnyen és gyorsan elsajátíthatók. Az EESZT képzési felületére történő bejelentkezés után, bármikor elvégezhető a Felhasználói alapismeretek kurzus, mely általános képet ad az EESZT működéséről és moduljairól. Fontos, hogy a felhasználói alapképzés nem pontszerző tanfolyam, azonban elvégzése kötelező az EESZT rendszer használatához!


A Felhasználói alapképzés eLearning formában érhető el, melyhez letölthető oktatási segédlet is tartozik. Ezek átolvasása után egy 10 kérdéses tesztsor segítségével kerül leellenőrzésre a megszerzett tudás.

 

A képzés elvégzése egyéni tempóban történik, bármikor megszakítható és később újra belépve folytatható. A tesztsor kitöltésére 30 perc áll rendelkezésre, legalább 7 jó választ kell adni, sikertelen kitöltés esetén pedig még kétszer lehet próbálkozni.


Abban az esetben, ha Ön több helyen is dolgozik, vagy helyettesít, természetesen csak egyszer kell vizsgáznia.
 

A belépéshez szükséges információk a  https://kepzes.office.eeszt.gov.hu  oldalon elérhetők.


Sikeres vizsga esetén a csatlakozott intézmény EESZT- felhasználó dolgozója aktiválhatja magát az Ágazati portál felületén, portal.eeszt.gov.hu, ami szükséges ahhoz, hogy beléphessen a Térbe akár az EESZT- kompatibilis medikai rendszeren keresztül, akár a webes felületen.

 

 

Amennyiben Ön egészségügyi szakdolgozó és ingyenes, szabadon választható továbbképzést keres, a Szakdolgozóknak szóló akkreditált továbbképzéseink közül választhat szakmacsoport szerint.

Ha orvos és gyógyszerész szakképesítéssel rendelkezik, az OrvosoknakGyógyszerészeknek szóló, ingyenes, szabadon választható továbbképzéseink közül választhat.


További információ vagy kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a kepzes@eszfk.hu e-mail címen vagy a +36 30 688 0037-es telefonszámon.