Felhasználói képzés

 

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) által fejlesztett Felhasználói képzéssel az EESZT rendszer működési alapelvei könnyen és gyorsan elsajátíthatók.

 

https://kepzes.office.eeszt.gov.hu oldalon elérhető EESZT Felhasználói Tájékoztató elsajátítása feltétele annak, hogy a felhasználók aktiválják magukat az EESZT rendszerben.

 

Fontos, hogy a felhasználói alapképzés nem pontszerző tanfolyam, azonban elvégzése kötelező az EESZT rendszer használatához.

 

Amennyiben Ön egy szakmacsoport szerinti releváns, továbbképzési pontértékkel bíró képzésen is szeretne részt venni, kérem, válasszon az OrvosoknakGyógyszerészeknek vagy a Szakdolgozóknak szóló akkreditált továbbképzéseink közül.

 

A Felhasználói képzés e-learning formában érhető el, melyhez letölthető oktatási segédlet is tartozik. Ezek átolvasása után egy 10 kérdéses tesztsor segítségével kerül leellenőrzésre a megszerzett tudás.

 

A képzés elvégzése egyéni tempóban történik, bármikor megszakítható és később újra belépve folytatható. A tesztsor kitöltésére 30 perc áll rendelkezésre, legalább 7 jó választ kell adni, sikertelen kitöltés esetén pedig még kétszer lehet próbálkozni.

 

Abban az esetben, ha Ön több helyen is dolgozik, vagy helyettesít, természetesen csak egyszer kell elvégeznie a vizsgát.

 

A felületre folyamatosan feltöltésre kerülnek az intézményi rendszerek EESZT- kompatibilis szoftververzióit bemutató felhasználói segédletek is, melyekhez kizárólag az adott rendszerek felhasználói férhetnek hozzá. Amennyiben az Ön által használt rendszerhez kapcsolódó segédlet nem található meg a felületen, kérjük, látogasson vissza később!

 

A belépéshez szükséges információk a https://kepzes.office.eeszt.gov.hu oldalon elérhetőek.

 

Sikeres vizsga esetén a csatlakozott intézmény EESZT- felhasználó dolgozója aktiválhatja magát az Ágazati portál felületén, ami szükséges ahhoz, hogy beléphessen a Térbe akár az EESZT- kompatibilis medikai rendszeren keresztül, akár a webes felületen.

 

                                

 

 

További információ vagy kérdés esetén, kérjük forduljon hozzánk bizalommal a kepzes.eeszt@okfo.gov.hu e-mail címen.