Ugrás a tartalomhoz

ILKA

Az ILKA mozaikszó az „Ilias Képzés Adminisztráció” szóösszetételben állt össze, mely szavak a portál fő funkcióit fedik le, hiszen az oldal mind személyes (kontaktnapos), mind e-learninges (távoktatásos) továbbképzés megszervezésére, lebonyolítására, teljesítésére egyaránt alkalmas, továbbá lehetőséget biztosít a portálra regisztrálók számára különböző tájékoztató anyagok megtekintésére is.

Az ILKA elsődlegesen az egészségügyi szférában dolgozó szakemberek számára került kialakításra abból a célból, hogy az Állami Egészségügyi Ellátó Központ keretein belül meghirdetésre kerülő továbbképzések könnyen elérhetőek legyenek számukra, valamint a továbbképzésre történő jelentkezés, a továbbképzés teljesítése minél egyszerűbben álljon rendelkezésükre.

A portálon regisztráció nélkül mindenki számára csak tájékozódásra van lehetőség, azaz megnézhetőek az aktuálisan meghirdetett továbbképzések, de továbbképzésre jelentkezni, egy adott továbbképzést teljesíteni csak regisztrációt követően, a portálra történő bejelentkezés után lehetséges.

Az ILKA-n akkreditált (pontszerző), illetve nem akkreditált továbbképzések is folyamatosan meghirdetésre kerülnek. A továbbképzések minősítése szakdolgozók számára a 63/2011. (XI. 29.) jogszabály szerint, valamint orvosok számára a 64/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet szerint történik. Felhívjuk figyelmét, hogy pontszerző továbbképzés mindig vizsgával zárul; abban az esetben, ha a továbbképzés távoktatás formában kerül megrendezésre (e-learning tananyag), akkor a vizsga szintén elektronikusan (online) végezhető el a portálon. Amennyiben további információt szeretne kapni egy továbbképzésről (például, hogy a kiválasztott továbbképzés pontszerző-e), akkor a portálon a továbbképzés címe mellett lévő részletek gombra kattintva egy hosszú leírást talál a továbbképzés fő paramétereiről.

Az egyszerű regisztráció az alábbi linkre, valamint az oldal jobb felső sarkában lévő regisztráció linkre kattintva végezhető el:

https://ilka.aeek.hu

Amennyiben Ön ÁEEK fenntartású kórházban dolgozik, a saját intézményi ÁEEK oktatási oldaláról tudja megnyitni a felületet. A kórházi aloldalak listája itt található:

https://korhaz.aeek.hu/

A portál használatáról, a továbbképzésre történő jelentkezés menetéről részletes leírást talál a következő linkre kattintva:

https://ilka.aeek.hu/web/guest/sugo

Amennyiben kérdése, kérése merül fel vagy további információt szeretne megtudni az ILKA portállal kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek egyikén:

e-mail cím: kontaktcenter@aeek.hu

telefonszám: 06-70-430-4400