Az EESZTbe való regisztráció előfeltétele az EESZT Felhasználói Tájékoztató megismerése. 

Az eLearning képzés keretében megismerhető tájékoztatás után egy  tesztsor segítségével kerül leellenőrzésre a megszerzett tudás. A csatlakozott intézmény EESZT-felhasználó dolgozója a teszt sikeres teljesítése után válik jogosulttá arra, hogy belépjen az Ágazati portál felületére. Ez szükséges ahhoz, hogy beléphessen az EESZT-be a munkahelyi EESZT-kompatibilis medikai rendszeren vagy a webes felületen keresztül.

Azoknak, akik több helyen is dolgoznak vagy helyettesítenek, természetesen csak egyszer kell a fenti első, felhasználó aktiválást elvégezniük.

További információért vagy kérdés esetén, kérjük keresse bizalommal az EESZT Kiemelt helpdesk kollégáit!

Elérhetőségeik:

Telefon: +36 1 920 1050

Email: helpdesk.eeszt@okfo.gov.hu

 

 

Felhasználói képzés

 

A rendszer működésének elsajátításához az EESZT fenntartója olyan képzési felületet biztosít, mely könnyen és gyorsan elsajátíthatóvá teszi a legfontosabb alapismereteket.

Az https://kepzes.office.eeszt.gov.hu oldalon elérhető EESZT Felhasználói Tájékoztató elsajátítása feltétele annak, hogy a felhasználók aktiválhassák magukat a rendszerben.

 

Az e-learning képzésben megismerhető tájékoztatás és a letölthető oktatási segédlet átolvasása után egy 10 kérdéses tesztsor segítségével kerül leellenőrzésre a megszerzett tudás.

 

A képzést bármilyen tempóban el lehet végezni, megszakítani, és újra belépve folytatni. A tesztsor kitöltésére 30 perc áll rendelkezésre, legalább 7 jó választ kell adni, sikertelen kitöltés esetén pedig még 2-szer lehet próbálkozni.

 

Azoknak, akik több helyen is dolgoznak, vagy helyettesítenek, természetesen csak egyszer kell a vizsgát letenniük.

 

A felületre folyamatosan kerülnek feltöltésre az intézményi rendszerek EESZT-kompatibilis szoftververzióit bemutató felhasználói segédletek, melyekhez kizárólag az adott rendszerek felhasználói férhetnek hozzá. Amennyiben az Ön által használt rendszerhez kapcsolódó segédlet nem található meg a felületen, kérjük, látogasson vissza később.

 

A belépéshez szükséges információk megtalálhatóak a https://kepzes.office.eeszt.gov.hu oldalon.

Sikeres vizsga esetén a csatlakozott intézmény EESZT-felhasználó dolgozója aktiválhatja magát az Ágazati portál felületén, ami szükséges ahhoz, hogy beléphessen a Térbe akár az EESZT-kompatibilis medikai rendszeren keresztül, akár a webes felületen.